ΣΑΛΗ BOUTIQUE HOTEL

Ένα όνειρο, μια ιδέα, μια νέα αρχή…

Σας υποδεχόμαστε στο Σάλη Boutique Hotel!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Περάστε να ζήσουμε μια εμπειρία, μια ιστορία, που έχει τις ρίζες της στην αρχαϊκή εποχή και συνεχίζει να γράφεται στο σήμερα.

Για την Ιστορία.

Η Σάλη υπήρξε σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές πόλη της Σαμοθρακικής Περαίας με εμπορική δραστηριότητα και ανθηρή οικονομία. Ο Ηρόδοτος περιγράφοντας την πορεία του Ξέρξη την αναφέρει ως παραλιακή πόλη των Σαμοθρακών, όπου οι Πέρσες ανέσυραν τα εκατοντάδες πλοία του στόλου για συντήρηση.

Για το χτες και το σήμερα.

Στο κτήριο κάποτε στεγαζόταν ένα φιλόξενο οικοτροφείο όπου νέα κορίτσια ξεκινούσαν το όνειρο της ζωής τους. Μέχρι που η πόρτα έκλεισε ερμητικά…

Μα, χρόνια αργότερα, άνοιξε πάλι διάπλατα,  και νέοι άνθρωποι μπήκαν να του δώσουν ένα νέο αέρα και να ονειρευτούν… το Σάλη!

Ξεκίνησαν γεμάτοι μεράκι και ενθουσιασμό, φρόντισαν την κάθε του γωνιά, μέχρι που το μεταμόρφωσαν σε ένα φιλόξενο ξενοδοχείο !

Ένα χώρο γεμάτο εκπλήξεις και ιδιαίτερη διακόσμηση, όπου σε τυλίγουν γλυκά χρώματα και απαλά αρώματα. Και αυτό που θα σου μείνει αξέχαστο, είναι οι γεύσεις από την παραδοσιακή μας γαστρονομία και το πλούσιο μενού μας.

Μα κάτι ακόμη κάνει το Σάλη να ξεχωρίζει: Η σπιτική  θαλπωρή που νιώθεις μόλις φτάσεις, όταν θα σε υποδεχτεί το φιλικό προσωπικό με κέρασμα χειροποίητο γλυκό του κουταλιού και ζεστές πετσετούλες με άρωμα λεβάντας, για να αφήσεις πίσω το στρες και την κούραση.  Κι έπειτα θα σε συνοδέψει στο δωμάτιο που επέλεξες, ένα από τα μοναδικά σε χαρακτήρα, όσο μοναδικοί είμαστε όλοι μας !

Κάντε μια βόλτα στο ξενοδοχείο μας !

Κάνε κλικ στην εικόνα και περιηγηθείτε στους χώρους του Σάλη σε 3D απεικόνιση !