Λευκή Νύχτα – White Night

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λευκή Νύχτα – White Night

8 Αυγούστου, 2019 @ 7:00 μμ - 11:30 μμ

free

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο αστικό φεστιβάλ, τη “Λευκή Νύχτα 2019 – White Night Alexandroupolis 2019”. Μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο.

Η Λευκή Νύχτα 2019 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα. Φέτος θα στηθούν 17 σκηνές στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και ακόμη 10 spots με djs που θα δίνουν ρυθμό στη νύχτα! Αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά σχήματα, handball και 5Χ5 θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις προγραμματισμένες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης εκδηλώσεις πρόκειται να λάβουν χώρα και πολλές άλλες με πρωτοβουλία επιχειρηματιών.

Η έναρξη της φετινής «Λευκής Νύχτας» θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδο Κύπρου.

Για 6η συνεχή χρονιά η αγορά της Αλεξανδρούπολης για μια βραδιά «φοράει» τα καλά της με εντυπωσιακά χρώματα και σας περιμένει να την υποστηρίξετε!

Την Λευκή Νύχτα, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης συνδιοργάνωση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και υποστηρικτές το Επιμελητήριο Έβρου και τη ΔΕΥΑΑ.

www.esa.com.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Αυγούστου, 2019
Ώρα:
7:00 μμ - 11:30 μμ
Κόστος:
free
Ιστότοπος:
http://esa.com.gr/anakoinoseis/item/457-lefki-nyxta-2019

Διοργανωτής

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Streets of Alexandroupolis
Alexandroupolis, Evros 68100 Greece + Χάρτης Google

0 Comments

Leave your reply